dimecres, 11 de juliol del 2018

Norwich, 11 July, 2018

Ens hem despertat altra vegada amb el cel tapat. Esperem que el temps britànic ens abandoni i ens regali una mica de sol com el que han tingut per aquestes terres les darreres setmanes abans de venir nosaltres.
A les 9h del matí els nois i les noies s'han dirigit puntualment a l'escola per començar les classes.
Avui l'aturada per dinar ha estat menys prolongada perquè l'activitat programada per la tarda ha començat a les 13.30h. Seguint l'horari ens hem trobat al Forum per anar junts al punt de trobada de la sortida d'autocars i dirigir-nos a fer la visita d'aquesta tarda: la casa de l'época Victoriana Brickling Hall.
Aquesta construcció del segle XVI va ser la mansió d'una família aristocràtica que va anar passant la propietat de generació en generació.
La immensitat dels jardins sorprèn a qualsevol visitant. Tota mena de plantes i flors ens han acompanyat durant la passejada que hem realitzat abans de visitar l'interior de la casa.
Blicking Hall està totalment conservada i es poden contemplar peces de mobiliari i decoracions així com tapissos de gran bellesa. El passeig per les diferents estances com ara la biblioteca, els dormitoris i la cuina ens ha transportat a luces del passat.
A les 17h hem tornat a Norwich i els alumnes han anat cap a les seves cases per acabar el dia amb la família i compartir l'entusiame que els comporta veure la semi-final England-Croatia.
La ciutat està paralitzada!

Per veure les altres fotos, seguiu l’enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada