dilluns, 9 de juliol del 2018

Norwich, 9th July, 2018

Avui hem començat la jornada amb un clima totalment mediterrani: calor, sol i humitat.
Ens hem trobat davant de l'escola a 3/4 de 9 del matí. Tenia ganes de veure'ls i ells tenien ganes de compartir entre ells i amb mi la seva primera experiència a la casa que els havia tocat. Quanta gent hi havia, què havien menjat, el que els hi havien donat per sopar...

A les 9 hem entrat a l'escola per començar les classes ben puntuals i fer un test de nivell. Posteriorment es farà la distribució de grups.

Al migdia, després de dinar el picnic, els nois i noies han tingut una estona lliure.
Alguns han passejat simplement i d'altres han començat a practicar l' anglès en directe. Han anat a comprar snacks i altres aliments per complementar el dinar.

A la tarda ens hem trobat amb el David, el nostre monitor, un dels més experimentats activity leaders de l'escola. De seguida ens ha organitzat per anar a fer una volta de coneixement per Norwich.
Ha començat per portar-nos davant de la Catedral i ens ha regalat una magnífica classe d'història per entendre i contextualitzar aquesta ciutat.
Hem seguit fent ruta molt atents per tal de situar-nos i saber on hi ha els llocs més importants, trobar l'escola, agafar el bus....
Sabíeu que és tradición a Norwich que cada dos anys hi ha una exposició d'animals per la ciutat? Aquest any hi ha llebres que estan decorades amb motius de la ciutat per diferents artistes.
L'activitat ha acabat a les 17h
Demà tenim tarda esportiva al parc. A veure quins esports practicarem...  Ja us ho explicaré.
I a la nit disco!
Recordeu que si feu click sobre aquest enllaç podreu veure totes les fotos del dia d'avui.

Fins demà!

Lali Bagá

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada