diumenge, 14 de juliol del 2013

14 de juliol de 2013

Avui ha estat un dia complicat... per començar, per l'hora que ha sonat el despertador.
Nervis i il·lusió es barrejaven a l'ambient a l'aeroport.

Ens heu vist a tots ben contents a l'hora de sortir i nosaltres també hem vist cares d'alegria. Teniu alguna foto que vulgueu compartir amb tots de la sortida? Podeu enviar-nos-la a Englishsummer@lestonnac-bcn.cat i intentarem publicar-les!

El vol ha anat bé i hem arribat a Londres amb un temps esplèndid. Sol i calor! Allà ja ens esperava un autocar per portar-nos cap a Norwich. El trajecte se'ns ha fet una mica llarg, però estàvem contents i espectants del què ens esperava.

Els profes estàvem tant enfeinats a l'hora de repartir-los a les famílies que no hem pensat a fer-los fotos. Tothom mirant per la finestra i només sentiem: "a mi qui em tocarà? quins nervis! què li diré? Jo vull que em toqui anar amb... "

Aquesta tarda ha estat d'adaptació amb les famílies. Arribar a casa, començar a parlar, acordar horaris,... Ja tenim moltes ganes de veure'ls demà per saber com han anat aquestes primeres hores d'immersió a les famílies angleses.

Aquí us posem 3 fotos que hem fet avui i us donem la nostra paraula que demà, n'hi haurà moltes més!

Les activitats que tenim programades per dilluns són descoberta de Norwich (conèixer els punts d'orientació principals) i classes per la tarda (els faran una prova per saber el nivell que tenen i posar-los als grups que millor els convingui).

Una abraçada i fins aviat!

Lali Bagá i Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada