dilluns, 22 de juliol del 2013

22 de juliol de 2013

Bona nit, famílies!

A alguns de vosaltres, per les notícies que ens arriben, us imaginem al davant de l'ordinador esperant l'actualització del blog. I avui encara més, doncs ahir tocava descans.

Com ja sabeu el diumenge varen estar passejant amb els amics pel centre de Norwich i ens els anavem trobant per les botigues, el fòrum,... Tots i totes, a l'hora establerta, estaven a casa seva!

Avui ha estat un dia molt calorós a Norwich i anem on anem, arribem cansats i assedegats. Aquesta setmana hem canviat els horaris i tenim classes al matí i fem activitats a les tardes. A les classes els dilluns i dimarts hi ha reubicació dels alumnes en diferents grups segons el seu nivell.

A la tarda, hem visitat el Dragon Hall. És un museu de l'època medieval construit en gran part al s.XV. Ens
han explicat les característiques del lloc i per quina raó aquest edifici era de molta importància comercial a l'època. Està situat al centre del poble, ben a prop del riu Wensum. Això feia que estigués ben comunicat tant per carretera com per transport fluvial.

Al museu ens han ensenyat també algunes característiques d'armes de l'època medieval, així com el tipus de roba que feien servir... Ens hi hem entretingut una mica. Ja donareu un cop d'ull a les quatre fotos que us hem posat avui.

Demà a la tarda tenim esports i també disco... així que l'actualització del blog, serà tard al vespre.

Us enviem molts records des de Norwich!

Lali Bagá i Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada