dimarts, 16 de juliol del 2013

16 de juliol de 2013

Avui hi havia ganes d'anar al parc de bon mati... uns quants ja han arribat ben preparats per donar-ho tot jugant al què se'ls proposés.
El trajecte fins al parc l'hem fet amb autobús tots junts. Els clàssics autobusos de dos pisos anglesos! Calia anar amb transport públic doncs el parc està una mica apartat del centre. Eaton Park és un espai ben ampli als afores de Norwich i hi hem coincidit amb un grup de francesos amb qui hem competit... i és clar, els hem guanyat!!


Hem jugat a baseball, pitxi,... joc que juga tothom amb diferents normes. Hem jugat amb les normes angleses, però després hem explicat com juguem nosaltres a l'escola.
D'altres han preferit jugar a futbol i han suat força! Havien de córrer i queia una bona soleiada!
Després del descans, els del futbol han seguit, i altres hem practicat el cricket.
Per acabar, tot i la calor que està fent, encara teníem forces per fer-nos la foto de grup de rigor!

Recordeu que cada dia fem un munt de fotos que no pengem aquí directament; heu de fer un click a aquest link i accedireu a la pàgina on hi ha les fotos de cada dia.

Quan hem arribat a l'escola ens hem trobat les llistes dels grups. Avui ja s'han format els grups per nivells segons com els va sortir el test del dilluns. Veurem si estan ben ubicats o cal fer alguna reestructuració. Ells mateixos seran els encarregats de demanar-ho en funció de si són capaços o no de seguir bé amb les activitats plantejades.

Ara és hora de preparar-se per anar a la disco!
I la veritat és que han vingut tots ben preparats i preparades!
Nit de ball i gresca amb els companys de l'escola.
Alumnes de diverses nacionalitats s'han barrejat per ballar al so de la mateixa música! També hi ha hagut estona per seure, xerrar i conèixer d'altra gent,... Una nova experiència que repetirem dimarts vinent al vespre.

 (RECORDEU EL TEMA DEL LINK CAP A D'ALTRES FOTOS)

Bona nit, i fins demà, que us explicarem l'excursió al poble costaner de Great Yarmouth.

Lali Bagá i Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada