dijous, 18 de juliol del 2013

18 de juliol de 2013

Tot i que el dia ha començat mig núvol i espurnejant una mica, el sol s'ha obert pas entre els núvols i no hem pogut estrenar, encara, el nostre cangur vermell... Segueix fent molta calor a Norwich!
Ens hem trobat puntualment al punt de trobada habitual, a les escales del Forum a les 9 del matí.
Us hem de dir que tots són molt puntuals i s'orienten molt bé pel poble.
El moment de trobada al matí és molt agradable... uns fem més cara d'adormits que d'altres, però és quan aprofitem per comentar com va anar el vespre, què va fer cadascú, el què va sopar, o el què ens han donat per pack-lunch per passar el dia.
Com que la visita al Castell no la teníem fins a dos quarts d'onze del matí, hem aprofitat per anar a Chapelfield Gardens a jugar una estona: alguns s'han gronxat, altres ens hem assegut a xerrar, d'altres s'han enfilat en una estructura de xarxes i metall... hem passat una estona divertida que era del què es tractava. Estem molt contents de veure com formem tots un grup ben compactat.
El castell de Norwich és de principis del s.XII i actualment és un museu amb algunes estructures del castell, però també hi ha un museu d'història natural. Hi hem passejat una estona, alguns hem intentat construir un pont, hem jugat amb una catapulta,...
Després de la visita hem tingut una estona lliure fins l'hora d'anar cap a l'escola.
Hem tramitat algun canvi de nivell, doncs ells mateixos van veient si estan a un grup superior o inferior al què els pertoca. Estem contents de com van treballant i, a més a més cada dia ens lliuren el dossier amb les feines que fan a casa.
Demà tenim una activitat de competició "City Search navigate your way around Norwich" on, per grups, realitzaran una gimcana per trobar diferents llocs del poble.

Per cert,... recordeu aixo del LINK PER VEURE MÉS FOTOS, oi?

Us enviem molts records des d'Anglaterra!!

Lali Bagá i Pere Corominas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada