dimarts, 23 de juliol del 2013

23 de juliol de 2013

Bona nit famílies i seguidors del blog!

Avui el dia s'ha llevat típicament britànic... ben tapat i plujós. Tot i que semblava que hi hauria fins i tot tempestes (així ho avisaven les previsions), al final ha quedat en un no res. De tota manera, ens ha anat ideal per fer-nos tots junts la foto amb el cangur vermell. L'hem feta al parc que hi ha al voltant de la Catedral on també hi ha un dels dos edificis de The English Experience.

Després de dinar un cop més hem quedat a les escales del Forum per anar a fer les activitats de tarda. Avui tocava esport i hem anat a un pavelló on hem pogut jugar a Badminton, Bàsquet, Ping-Pong... i d'altres han aprofitat per a descansar.

La tarda ha estat mogudeta per la majoria de nosaltres i estem ben cansats, però ara toca arreglar-se per anar cap a la disco. Serà la nostra segona i darrera sessió de
discoteca a The Talk. Hem gastat energia però amb el sopar l'hem recuperat per poder ballar i saltar amb la música del vespre.

Volem disculpar-nos per la qualitat de les fotos d'avui... la combinació de càmera amb pavelló i poca llum de la disco, són menys vistoses que les dels altres dies, però esperem que les gaudiu!


Molts records des de Norwich!

Lali Bagá i Pere Corominas

1 comentari:

  1. Hola a tots. No hem aconseguit fins ara publicar un comentari. O nosaltres som uns manefles o això és realment difícil.
    Si ho aconseguim és per dir-vos (a la Lali i al Pere)que moltes gràcies pel vostre esforç i dedicació i una abraçada ben forta a tot el grup.
    Montse i Ricard (pares de l'Anna Huertas)

    ResponElimina