dilluns, 29 de juliol del 2013

That's all folks!!

I després de dues setmanes intenses, ja som tots a casa!

El diumenge ens ha costat a tots una mica de passar. Tot i que hem recordat un munt d'experiències viscudes aquests dies, teníem moltes ganes de retrobar-nos amb les nostres famílies... "les de debò"

Ens esperava un dia llarg, amb unes 3 hores de trajecte amb autocar fins a l'aeroport de Gatwick i després tot el procés de facturació i control de passaports amb les corresponents revisions d'algunes maletes.

Hem arribat amb prou temps a l'aeroport com per poder disposar d'una estona lliure abans de conèixer la
porta d'embarcament. La primera senyal d'alarma ha estat quan han posposat l'anunci de la porta... i després hem començat a veure com hi havia vols endarrerits fins a 3 hores!

Finalment, després de gairebé una hora d'espera, el nostre vol de tornada cap a Barcelona s'enlairava i els nervis es respiraven, o més ben dit es sentien, dins l'avió!

Tot i que alguna maleta es resistia, va arribar el moment del retrobament amb totes les famílies. Ganes de sortir a abraçar-los, però una mica de resistència a desfer el grup, a passar uns dies sense veure'ns al Fòrum, a la porta de l'escola...

Com sempre us adjuntem unes quantes fotos, però menys que d'altres dies! Ens faria gràcia de tenir alguna de les fotos que es van fer a la sortida dels nois i noies de l'aeroport... ens les podeu enviar a qualsevol d'aquestes dues adreces: englishsummerlestonnac@gmail.com o bé Englishsummer@lestonnac-bcn.cat

A les famílies us volem agrair la confiança dipositada en l'escola i en nosaltres mateixos per dur a terme aquesta activitat.

I als nois i noies, a tots i cadascun d'ells, us volem dir GRÀCIES per haver fet d'aquesta estada a Anglaterra una experiència única. Hem tingut molta feina organitzant-ho tot, tant abans com durant l'activitat, però les vostres cares alegres de cada dia, la vostra col·laboració en tot el què hem fet, la cohesió que heu fet amb el grup, i un llarg etcètera de coses que hem viscut junts, han fet que tot l'esforç valgués la pena.

Quan nosaltres erem petits hi havia uns dibuixos animats que s'acomiadaven amb una frase mítica per a nosaltres...


UNA FORTÍSSIMA ABRAÇADA A TOTS!! 

Lali Bagá i Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada