dissabte, 27 de juliol del 2013

27 de juliol de 2013

Després de dues setmanes comencem la penúltima actualització del blog mentre tornem de Londres.
Hem gaudit d’una jornada típicament propia de la ciutat: moltíssima gent, turistes, carrers molt concorreguts, semàfors que van molt ràpid… Ens hem impregnat de l’ambient londinenc només baixar de l’autocar al costat del Thames.

Un dia no és suficient per veure i visitar tot el què cal de Londres. Ens sembla que tots ells han quedat amb ganes de tornar i passar-hi més dies!

Hem començat passejant pel costat del riu fins arribar al Big Ben, Westminster Abbey, i de camí cap a Trafalgar Square, hem passat per Downing St i ens hem fet fotografíes al museu dels cavalls de la Guàrdia Real.

La ruta ha continuat per St James Park fins arribar a Buckingham Palace. Tot i haver sol·licitat ser rebuts per la Reina, no ens ha pogut rebre degut al seu acabat d’estrenat paper de besàvia. Ens ha dit que, potser, l’any que ve ens rebria. Hi havia molta gentada a la porta de Palau!!

Hem dinat a Green Park i hem aprofitat per descansar una estoneta i seguir fent unes quantes fotos. La justa per començar de nou a caminar cap a Picadilly Circus on hem gaudit d’una estona lliure per realizar el shopping habitual.

Un cop retrobats hem anat cap al Covent Garden tot passant per Leicester Square, el centre neuràlgic de la ciutat. Al Covent Garden han pogut visitar la plaça i mercat tradicional on es pot assaborir l’autèntic ambient de Londres.

Finalment, i mentre esperàvem l’autocar hem fet vida de parc i alguns dels alumnes s’han sumat a les
actuacions dels músics de carrer.

Tal i com hem anat comentant en d’altres actualitzacions ens reiterem en el fet que ha estat una experiencia molt gratificant i profitosa per a tots nosaltres.

Molts records des de Norwich i esperem retrobar-nos demà puntualment a l’aeroport.


Lali Bagá i Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada