dissabte, 20 de juliol del 2013

20 de juliol de 2013

Bona nit a tothom!
Després d'una setmana finalment s'ha llevat el dia típicament britànic... molt tapat i amb una pluja molt fina, i avui hem anat a Cambridge.
Hem sortit puntualment de John Lewis a les 9 del matí i cap a un quart d'onze ja erem a Cambridge preparats per fer "punting"; és a dir, pujar-nos en una barca sobre el riu i un dels components empènyer la barca amb un pal... Recorda una mica a les góndoles venecianes.
En alguns cassos hi ha "punters", però nosaltres ens ho hem fet sols!! Val a dir que costa i cansa força!
Alguns amb més destresa que d'altres han aconseguit anar fins una mica més lluny i, fins i tot, algú ha relliscat a l'aigua!!

Hem passat una estona ben divertida.

Un cop acabat el punting, hem anat cap a dinar a un parc i posteriorment hem tingut una estona lliure per fer shopping i passejar, a la vegada que també hem aprofitat per fer-nos alguna foto típicament anglesa!

Us recordem, un cop més, el link de les fotos, i a la vegada us diem que demà descansarem de blog.

El diumenge és, tal i com ja sabeu, un dia per estar amb les famílies sense activitat prevista. La majoria de nois i noies han demanat permís per estar pel centre passejant, comprant i dinant junts. Tenen permís per ser pel centre entre 11 del matí i 5 de la tarda.
Nosaltres també hi serem, però aparcarem per un dia la màquina de fer fotos!

Ens retrobem al blog el dilluns al vespre!

Molts records de part de tots des de Norwich i molt bon cap de setmana!

Lali Bagá i Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada