dilluns, 15 de juliol del 2013

15 de juliol de 2013

El dia ja ha acabat i ha estat ben dens d'activitat.

Ens hem trobat a 3/4 de 9 del matí a les escales del Forum. Alguns hi han arribat sols i d'altres els han acompanyat les famílies. 

Hem fet alguna foto, però us hauria agradat de sentir-los... Teníem ganes de veure'ls i ells també tenien ganes de compartir entre ells, i amb nosaltres, la seva primera experiència a la casa on els havia tocat... Quanta gent hi havia, què havien menjat, el què els hi havien donat pel dinar,... 

Ben aviat ha arribat la Sarah, la nostra acompanyant per a les activitats que farem i ens hem organitzat per començar a fer una volta de coneixement per Norwich. Era important estar atents doncs havíem de situar-nos per saber agafar l'autobús, trobar l'escola, saber on hi ha els llocs més importants,... Hem fet algunes fotos del recorregut. Sabíeu que és tradició a Norwich que cada dos anys hi ha una exposició d'animals per la ciutat? Aquest any hi ha goril·les que estan decorats amb motius de la ciutat per diferents artistes.

Davant de la Catedral hem aprofitat per fer-nos una foto de grup. Cada dia intentarem fer-ne una; a veure quina us agrada més!

Us hem de dir que ens ha fet moltíssima calor! Quan hem vist l'oportunitat hem demanat per fer un descans a l'ombra. Hem aprofitat per beure i menjar una mica.

Al migdia, després de dinar el picnic (i alguns complements que alguns han aprofitat per comprar), els nois i noies han tingut una estona lliure. Alguns han passejat simplement... i d'altres han començat a practicar amb l'anglès en viu... Han "anat de botigues"; però no sabem si són regals pels pares i germans,... o s'han firat algunes coses per ells i elles!!

A la tarda hem anat cap a l'escola on els han fet un test de nivell i han començat les classes. Nosaltres no tenim accés a les aules, però quan han sortit ens han explicat que els ha anat bé. Demà hi haurà la distribució de grups per nivell.

Demà al matí tenim activitats esportives al parc. A veure quins esports practicarem... Ja us ho explicarem!

Bona nit!!

Lali Bagá i Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada