dimecres, 17 de juliol del 2013

17 de juliol de 2013

Aquest matí hem fet una sortida cap a Great Yarmouth; un poble de la costa de Norfolk, a unes 30 milles de distància de Norwich. És un destí turístic de platja, però durant molts anys el seu interès antigament era per ser un poble de pescadors.
Nosaltres hem fet una volta per conèixer alguns punts històrics importants (hospital, església, port,...) i també hem passejat per el carrer principal ple de botigues i records propis de la zona.
Hem acabat el matí passant una estona a la platja on alguns dels nois i noies s'han refrescat els peus. L'aigua era ben freda!

Suposem que ja veieu per les fotos que tots ens ho estem passant molt bé i, a més a més, aprofitem per fer classes d'anglès a la tarda per millorar el nostre nivell d'expressió oral sobretot.

US RECORDEM ESPECIALMENT EL TEMA DE FOTOS: No només hi ha les dues o tres que posem al blog.
Sempre hi ha un LINK ON CLICKAR per accedir a les fotos que posem cada dia.

Us enviem molts records des de Norwich, especialment als papes i mames que sabem que enyoreu els vostres fills i filles!

Demà al matí anem a visitar el Castell de Norwich i a la tarda, després de classe, alguns es quedaran passejant pel centre. Els dijous és el dia que obren les botigues fins una mica més tard.

Una abraçada de part de tots i fins aviat!

Lali Bagá i Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada