dijous, 3 de juliol del 2014

4th day in Llandudno: cloudy and windy!

Hola a tots i totes! Ens consta que molts esteu pendents de les nostres actualitzacions, i ens agrada!!
Avui hem començat ben d'hora (ja sabeu allò de "si ens llevem ben d'hora..."), però els nois i noies sembla que estiguin a casa seva... ja ens ha costat força de llevar-los!
Després de l'esmorzar seguim amb la rutina de les classes i en surten molt satisfets ja que practiquen i aprenen nou vocabulari, fan jocs i, sobretot, conversen.

Aquesta tarda hem anat a un espai que encara no coneixíem: dalt la muntanya un prat amb unes porteries de futbol i una pista poliesportiva. Hem fet jocs de moviment, futbol, bàsquet i rugby. Després del cansament hem aprofitat la bona temperatura de la tarda per gaudir d'aquest espai incomparable i que tant ens costa de trobar a la nostra ciutat. Hem estat fent petar la xerrada i en un moment de descuit alguns s'han apropiat de la càmera d'en Pere per fer un book particular de fotos.

Després de sopar i durant l'habitual passejada hem fet algunes fotos de grup. Una d'elles ha resultat fallida doncs no hem aconseguit d'enfilar-nos uns sobre els altres, després hem fet mitja mandala i, finalment, ens hem fet una foto amb el conillet del conte Alice in wonderland.

Teniu ganes de veure les fotos? Doncs endavant!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada