dimarts, 1 de juliol del 2014

Our 2nd day in Llandudno... Conwy

Avui ens ha tocat matinar... una mica massa!! A les 7 ja hem despertat els nois i noies per dutxar-se i baixar a esmorzar.
Aquest matí hem participat d'una visita cultural. Hem anat amb l'altre grup d'estudiants cap a Conwy, que és una ciutat situada al nord de la costa de Gales, a uns 20 minuts de Llandudno.
L'entrada al poble de Conwy és espectacular per la gran fortificació de l'època medieval. Nosaltres hem visitat el castell que va ser construit a finals del s.XIII per Eduard I. Durant una estona ens hem sentit part dels cavallers d'aquells anys quan hem recorregut totes les parts del castell. Aquest està dividit per dos patis, un interior i un exterior i, cadascun d'ells vorejats per quatre torres.
Ja podeu veure a les FOTOS que l'estat de conservació és immillorable i els nois i noies s'ho han passat d'allò millor pujant i baixant escales, fent fotos,...
mentre anàvem visitant les estances del castell.
Després hem passejat per la muralla que rodeja la ciutat fins arribar a la ria, lloc on hem dinat i hem pogut comprovar el què ens havien advertit de les gavines: n'hi ha moltes i aprofiten qualsevol oportunitat per fer un aperitiu amb el menjar dels turistes distrets.
Hem tingut la gran sort de gaudir d'un dia ben assolellat.

A la tarda han començat les classes i ja s'han distribuit per grups de nivell. Tots han vingut molt contents de les classes on han fet jocs, han parlat en anglès,...

Ara han vingut a visitar-nos un grup d'estudiants anglesos i han fet uns grups de conversa i, en aquest moment, comparteixen jocs i un passeig per l'entorn de l'hotel. Com podeu comprovar la immersió en l'idioma va més enllà de les classes.

Bona nit i fins demà!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada