divendres, 4 de juliol del 2014

Llandudno, 5th day

Hola a totes i a tots!

Un cop més el dia s'ha aixecat gris i amenaçant pluja... com marca la tradició Britànica. Tot i així, hem pogut fer les activitats programades per la jornada d'avui.

Hem començat amb la visita al Welsh Mountain Zoo,
on els nois i noies han gaudit d'unes instal·lacions amb molta vegetació i uns quants animals: foques, pingüins, estruços, tigre, guepard, ós bru, aus, rèptils, monos i, per acabar, un espectacle de ximpanzès.

Hem dinat al centre de Norwich per tal de poder començar puntualment les classes ja que després teníem una tarda ben complerta.

Aquest vespre hem anat a la piscina i, com veureu a les fotos, no han parat quiets ni un moment. Al mateix recinte, després de la piscina, han pogut estar una estona patinant al ritme de la música (o no) a la Roller Disco. Alguns han patinat, d'altres han rigut, i alguns han caigut... però s'ho han passat d'allò millor!

Hem acabat la jornada compartint el sopar amb uns estudiants britànics. Com no podia ser d'altra manera, hem menjat el tradicional "fish and chips", tot i que alguns no han estat agosarats i han escollit sopar més clàssic "sausages and chips".

Avui el dia s'ha allargat i, a hores d'ara, ja estan tots dormint... o, si més no, descansant a les habitacions ja que demà ens espera l'esperada visita a Liverpool. Esperem que no plogui doncs, des de fa una estona, la pluja és intensa a Llandudno.

Bona nit a tothom!!

Lali i Pere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada