dissabte, 26 de juliol del 2014

Cambridge

Tal i com ja vam fer el dissabte passat, aquest l'hem dedicat a una sortida de tot el dia.
Una estona abans de les 9 del matí ja estàvem tots a John Lewis a punt per pujar a l'autocar que ens conduiria cap a Cambridge.
Cambridge és una de les ciutats universitàries per excel·lència del Regne Unit i d'anomenada internacional.
En arribar-hi hem anat directament cap a la vora del riu on es troben els diferents punts per llogar les típiques i famoses barques que caracteritzen l'esport principal de la ciutat: el punting. Ens hem distribuït en grups de 6 i, amb més o menys habilitat, els "punters" ens han anat guiant pel riu des d'on hem pogut observar i admirar alguns dels edificis emblemàtics de Cambridge i hem fet un munt de fotos!
En acabar l'activitat hem anat a dinar al parc més proper per tal
de poder dedicar una bona estona a seguir visitant la ciutat en petits grups. Uns han escollit el centre antic i d'altres han optat per gaudir dels parcs i fer les darreres compres aprofitant que al mig de la ciutat hi ha un mercat de souvenirs i altres productes.
A 2/4 de 5 hem agafat l'autocar de tornada a Norwich i prèviament ja els hem donat les darreres instruccions de cara al dia de demà.
Després de dues setmanes demà és el dia per acomiadar-nos. Tot i que arribem a Barcelona tard a la nit, passarem un munt d'hores compartint les vivències d'aquests dies.
Amb aquesta actualització, donem per acabada aquesta via de comunicació que hem mantingut al llarg d'aquest mes de juliol desitjant que n'hagueu gaudit.
Demà a l'aeroport ens acomiadarem esperant poder-nos retrobar a partir del mes de setembre per l'escola.

Lali i Pere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada