dilluns, 13 de juliol del 2015

Dilluns 13 de juliol de 2015

NORWICH

Avui hem començat la jornada amb un clima totalment britànic, pluja, cel ennuvolat i "shower" continuat.

Ens hem trobat a les 9 en punt al davant de l'escola i els professors corresponents han anat agrupant els nostres alumnes en diferents grups per fer la prova de nivell. Les classes s'han dut a terme en la seva normalitat i a les 12.30 ens hem trobat davant de la Catedral de Norwich per dinar tots plegats.


Després de gaudir d'una estona lliure hem començat l'activitat de la tarda que ha consistit en fer una passejada pels llocs més emblemàtics de la ciutat. L'objectiu d'aquesta sortida és el de conèixer els edificis i zones més conegudes de Norwich per tal que els nois i noies es puguin moure per la ciutat amb tranquil.litat. Hem passat pel Fòrum, els voltants de l'escola,

John Lewis on quedem per sortir amb els autocars... A la vegada, el recorregut ens ha permès anar seguint l'exposició de dracs que es troben a cada moment pels diferents carrers de la ciutat. És tradició a Norwich l'exposició d'animals. Fa dos anys hi vam trobar goril·les.
A les 17h hem acabat l'activitat i hem acabat el primer día de la nostra estada a Norwich amb una de les parts més importants: saber tornar a casa.

SI FEU CLICK A AQUEST ENLLAÇ VEUREU TOTES LES FOTOS

Lali Bagá i Teresa Rodrigo

LIVERPOOL

Com que sabeu que ho fem tot en equip, també hem tingut un dia plènament britànic a Liverpool. El dia ha començat ben núvol, amb plugim molt fi... que a estones parava, però en algun moment ha caigut força aigua.

Nosaltres hem començat una mica més d'hora, a 3/4 de 9 del matí per lliurar papers d'inscripció, conèixer normativa i fer el test de nivell. A mig matí ja hem començat les classes. Els nois i noies sortien contents de les classes, tot i que algú en un nivell equivocat. Mirarem d'arreglar-ho els propers dies.

Després de les classes hem tingut una breu estona lliure per dinar tot passejant per la zona comercial que hi ha al costat de LILA.

A la tarda hem tingut un walking tour. Érem un grup molt nombrós cosa que, juntament amb la pluja, ha fet que l'activitat no fos massa engrescadora.

Tot i així, hem anat fins el Liverpool Empire Theatre, reconstruït el 1925 i amb una capacitat per més de 2300 persones. Aquí hi van actuar els Beatles per darrera vegada a Liverpool.
També hem estat a l'Art Gallery of Liverpool on hem visitat diverses sales amb escultures, restes gregues i romanes, i una bona col·lecció de pintures.
També a les 17h hem donat per acabada la jornada i els nois i noies han anat cap a casa. Demà ens espera una tarda divertida!!

SI FEU CLICK A AQUEST ENLLAÇ VEUREU TOTES LES FOTOS

Pere Corominas

Bona nit a tothom!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada