dimecres, 15 de juliol del 2015

Dimecres 15 de juliol de 2015

NORWICH

Ens hem despertat altra vegada amb el cel tapat i pluges intermitents. El temps britànic no ens ha abandonat des de que vam arribar el diumenge.
A les 9h del matí els nois i noies s'han dirigit puntualment a l'escola per començar les classes.
Avui, l'aturada per dinar ha estat menys prolongada perquè l'activitat programada per la tarda ha començat a les 13.20h. Seguint l'horari ens hem reunit al punt de trobada de la sortida d' autocars per anar a fer la visita d'aquesta tarda: la casa de l'època Victoriana: Felbrigg Hall.
Aquesta construcció del segle XVIII va ser la mansió d'una família aristocràtica que va anar traspassant la propietat de generació en generació.
En arribar, la majestuositat dels jardins sorprèn qualsevol visitant. Tota mena de plantes i flors ens han acompanyat durant la passejada que hem realitzat abans de visitar l'interior de la casa.
Felbrigg Hall està totalment conservada i es poden contemplar peces de mobiliari i decoracions així com
papers pintats de gran bellesa.
El passeig per les diferents estances com ara la biblioteca, els dormitoris i la cuina ens han transportat a luxes del passat.
A les 17h hem tornat cap a Norwich i els alumnes han anat cap a les seves cases per acabar el día amb la família.

RECORDEU QUE FENT CLICK A AQUEST ENLLAÇ VEUREU TOTES LES FOTOS DE NORWICH D'AVUI

Lali Bagá i Teresa Rodrigo

LIVERPOOL

Avui hem tingut un bon dia, pel que fa al sol, que l'hem vist practicament tot el dia. Les temperatures, però, segueixen fresques!
A la tarda, després de dinar pels voltants de l'escola, ens hem retrobat per anar cap al Liverpool Museum. És un edifici modern (2011) en el que s'hi poden veure diverses exposicions. La que més ha motivat els nostres nois i noies és la que fa referència al món dels Beatles i a l'esport.
Després, aprofitant que estàvem al costat del riu Mersey, hi hem passejat una estoneta per, finalment, endinsar-nos cap a l'Albert Dock per veure els vaixells que hi havia a una zona i les botigues que hi havia a l'altra.
Hem acabat el nostre passeig arribant al peu de la noria abans de tornar cap a l'escola.

Avui hem sopat plegats ja que molts dels nostres alumnes tenen un trajecte massa llarg per poder anar a casa i tornar abans de les 7 de la tarda per anar a fer l'activitat de vespre. Ha estat, probablement, l'estona més divertida del dia.  

Al vespre hem anat al The Brink, un bar on es serveixen begudes (sense alcohcol) amb la finalitat que els nois i noies sociabilitzin amb gent d'altres cultures. Al final, hem fet un concurs per grups que, moralment, hem guanyat nosaltres... tot i que no ens ho han reconegut ;)

A hores d'ara, prou tard per ser a Anglaterra, ja som tots a casa a punt d'anar a dormir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada