divendres, 17 de juliol del 2015

Divendres 17 de juliol de 2015

NORWICH

Hem encetat el dia d'avui amb bon temps altra vegada.
El matí ha transcorregut com és habitual els dies de classe. Els nostres nois i noies ja tenen la rutina establerta
de trobar-nos puntualment, esmorzar junts i quedar per dinar.
A les 14h ens hem trobat al Forum per començar l'activitat programada per avui, una gimcana per tota la ciutat de Norwich.
Per superar les proves suggerides havien de visitar els punts neuràlgics com ara el Forum, la Catedral, els carrers principals així com les botigues més conegudes de la ciutat com és el cas de la botiga de la famosa mostassa local Collman's que podeu veure a les imatges.
El resultat de la gimcana amb el premi corresponent no el tindran fins dilluns.
A les 17h els alumnes han marxat a les seves respectives cases per preparar-nos per l'excursió de demà, ens espera una agradable jornada a la ciutat universitària de Cambridge.


NOTA: Dissabte (Cambridge) l'actualització del blog serà tard. Diumenge no hi haurà actualització de blog des de NORWICH ja que els alumnes tenen el dia lliure sense activitats programades.

Lali Baga i Teresa Rodrigo


LIVERPOOL



Aqui a Liverpool el dia s'ha aixecat ben tapat, pero a poc a poc, el sol s'ha anat imposant. Ho hem notat tambe amb les temperatures que han pujat lleugerament.

Aquest mati hi ha hagut un grup que ha marxat a fer classe al Liverpool Museum. La resta, s'ha quedat a les aules. 
A la tarda hem anat a la Radio City Tower per gaudir d'unes privilegiades vistes de la ciutat, tot i que de seguida ho hem tingut vist i hem decidit sortir a donar un volt.
Alguns que semblaven estar acalorats s'han atrevit a passar per sota d'uns arcs d'aigua... N'han sortit ben parats, doncs s'han mullat ben poc.
Finalment, hem anat fins al Cavern Club per tal que els nois i noies puguessin veure el lloc on van començar

The Beatles. Els ha sorprès que es trobés en un sòtan dos pisos per sota del nivell del terra. 

Ens hem fet una foto amb John Lennon i els nois i noies han gaudit d'un temps lliure. 
Avui tornarem a sopar plegats per la zona del Liverpool One i finalment al vespre farem un concurs musical. Veurem com resulta d'animada la vetllada!


NOTA: Dissabte (Chester) i Diumenge (Speke Hall) hi haurà actualitzacio de blog, pero probablement no podré pujar totes les fotos fins dilluns. 

Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada