dissabte, 18 de juliol del 2015

Dissabte 18 de juliol de 2015

NORWICH


Aquest matí ens hem trobat a les 8.50h a la parada d'autocars que es troba davant de John Lewis, uns famosos magatzems anglesos. El cel estava clar però la jaqueta no feia nosa perquè l'aire era fresquet.

A les 9h en punt hem començat el viatge cap a Cambridge i hem arribat cap a 2/4 d'onze.

Des de l'aparcament al centre de la ciutat ja hem pogut gaudir d'una agradable passejada per un parc de les habituals extensions d' Anglaterra.
Una vegada situats al centre de Cambridge hem començat la visita guiada pels "college" més importants i que donen prestigi a la ciutat universitària de Cambridge. Ens ha agradat particularment el Trinity College, el Corpus Christi i per suposat el King's College.
La ruta també ens ha conduit pels carrers típics i genuins que identifiquen aquesta ciutat.
Quan hem arribat al popular mercat del centre hem anat a dinar i hem gaudit d'una estona lliure per acabar d'endinsar-nos a la ciutat.
A 2/4 de quatre ens hem reunit altra vegada per fer la visita al prestigiós King's College.

Ens ha sorprès la magnitud de la seva edificació així com els jardins que envolten aquesta universitat.

Tots els alumnes han manifestat el privilegi que deu ser estudiar en un lloc com aquest.
Malgrat la multitud de visitants barrejats amb els estudiants que avui han celebrat la seva graduació la visita ha estat enriquidora.
Hem tornat a Norwich més tard de les 6h i, en arribar, hem donat per acabada la sortida d'aquest dissabte.


Demà no hi haurà actualització de blog des de Norwich.

LIVERPOOL


Tot i ser dissabte, ens ha tocat matinar una mica i hem quedat a 3/4 de nou al Debenhams. Hem decidit que
ens haurem de fer una foto de grup en aquest lloc, ja que és on quedem sempre. Com sempre, hem estat els més puntuals... rectifico: els únics puntuals; això de la puntualitat britànica ens sona a broma aquí a Liverpool.
La visita d'avui era a Chester. Una petita població a uns 40km al sud de Liverpool i molt propera a Gal·les. L'interès d'aquesta petita ciutat és la típica arquitectura dels edificis de la zona del voltant de la Catedral i també les muralles romanes i medievals. A més a més, avui es celebraven les famoses curses de cavalls de Chester. Estava tot molt ple de gent.
Només arribar hem fet un petit trajecte per les muralles i al voltant del riu Dee fins arribar al centre. Aleshores hem gaudit d'una estona lliure... Hem començat per separat, però ja veureu a les fotos que hem acabat plegats tenint una bona estona
de tertúlia a l'hora del dinar.
Els nois i noies s'han acostat fins a l'hipòdrom i després ens hem retrobat per tornar cap a Liverpool.
Hem passat un dia ben agradable.

Reordeu que podeu veure LES FOTOS D'AVUI FENT CLICK A AQUEST ENLLAÇ (a partir de dilluns, tot i que intentaré anar penjant a poc a poc aquesta nit).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada