dimarts, 14 de juliol del 2015

Dimarts 14 de juliol de 2015

NORWICH


Aquest matí les classes han començat puntualment.Després de reunir-nos al nostre punt habitual de trobada, els alumnes s'han dirigit a les seves classes corresponents fins el moment del "break" on ens hem trobat als jardins de la Catedral.
A les 12.30h hem quedat per dinar i hem gaudit d'una estona lliure fins a les 14h. Aleshores ens hem reunit al Forum per començar les activitats de la tarda.
Ens hem dirigit a Eaton Park per realitzar diferents esports en aquest espai privilegiat del parc.
Els nostres alumnes han escollit football, volleyball,
el clàssic joc anglès anomenat Rounders entre d'altres activitats com ara el Frisbee.
El temps ens ha acompanyat per què tot i que ha estat ennuvolat durant tot el dia, hem tingut ullades de sol i no ha plogut.
A les 17h hem tornat al centre de Norwich per anar a les respectives cases, sopar i arreglar-nos per gaudir de la nit de la disco. 

RECORDEU QUE, SI FEU CLICK A AQUEST LINK PODREU VEURE TOTES LES FOTOS

Lali Bagá i Teresa Rodrigo


LIVERPOOL


Avui els horaris ja s'han normalitzat i les classes han començat a 1/4 de 10... tot i així hi ha qui sembla que té el rellotge amb l'horari de Barcelona i no és massa puntual. Esperem que demà millorem en aquest aspecte.
Després de dinar per la zona comercial del voltant de l'escola, hem quedat a 2/4 de 2 per anar a realitzar l'activitat de la tarda: graffitti.
Alguns ja anaven desenvolupant la seva creativitat mentre anàvem caminant, pero la veritat és que enlloc de fer directament un graffitti, ens han ensenyat una mica els passos a seguir per fer una cosa amb una mica de "cara i ulls".
Un cop hem arribat al lloc on es duia a terme l'activitat, ens han fet dir d'on veniem, i hem vist que formàvem el grup gent d'un munt d'origens ben diferents (si mireu la galeria de fotos, trobareu tot el llistat).
Hem dividit el grup en 4 subgrups i cada un ha escollit el seu lema. El que ha proposat el nostre component més creatiu, és el que ha guanyat per ser fet entre tots: "SHOW WHAT YOU GOT"
Hem decidit els límits superior i inferior, mides de les paraules, hem escollit colors, hem dibuixat contorns de lletres, les hem pintat, decorat... vaja! tota una feinada!
Al final, no ha resultat ser tant senzill com semblava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada