diumenge, 19 de juliol del 2015

Diumenge 19 de juliol de 2015

NORWICH

Avui no hi ha actualització des de Norwich ja que no hi ha activitats programades. Els nois i noies o bé estan amb la familia, o bé han passat el dia passejant pel centre i dinant plegats.

LIVERPOOL

Aquesta matinada ens ha despertat una forta tempesta sobre Liverpool. Ha plogut intensament fins aproximadament les 7 del matí i, a partir d'aleshores, els núvols han començat a escampar. El nostre
programa implicava estar una bona estona a l'aire lliure avui i, per tant, això de la pluja podia ser un problema.

Un cop hem comprovat que la previsió de temps era cap a millor, a les 10 del matí hem fet camí cap a Speke Hall. Aquesta construcció és de l'època Tudor situada als afores de Liverpool. La seva construcció, tota de fusta, va començar el 1530 i va acabar a finals del s.XVI.

Tota la casa està plena d'habitacions petites, poc il·luminades i de fusta molt fosca i recarregada de decoracions. Hem fet una visita ràpida per l'interior en un pur estil adolescent ("vist", "podem seure?", "queda molt?", "el menjar és de debò?"...) i hem sortit cap els jardins. Aquests van ser arreglats a meitat del s.XIX i avui, en un dels jardins, hi havia un ambient molt festiu amb exposició de cotxes més o menys clàssics, música (amb ballarins inclosos), una mica de mercat d'objectes,...

De la nostra estada als jardins en destaco diferents parts: Abans de la visita, hem estat al laberint i voltants on uns quants han estat jugant a una nova versió del "pedra-paper-tisores" que, malgrat ho han intentat, no m'han convençut per jugar amb ells, i uns altres han jugat al clàssic "pilla-pilla" pel laberint... durant més d'una hora!! Després de la visita hem compartit plegats una estona menjant, jugant i fent broma asseguts a l'herba. Com sempre, tot un plaer poder compartir aquestes estones amb ells!

Finalment, alguns hem retornat per un moment a la infància... ja ho veureu a les fotografies :)

Recordeu que fent click a AQUEST ENLLAÇ PODREU VEURE LES FOTOS D'AVUI

Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada