dilluns, 20 de juliol del 2015

Dilluns 20 de juliol de 2015

NORWICH

Hem començat la setmana amb un dia assoleiat i serè.
El primer que han fet els nostres alumnes al entrar a l'escola ha estat comprovar els canvis de classe produïts per aquesta setmana.
A l'hora del descans tots ells ens han comunicat que estaven molt contents amb les noves assignacions.
A les 14h ens hem trobat al Forum per dirigir-nos al Guildhall on hem realitzat l'activitat programada per avui.
En aquesta visita hem après tot el que està relacionat amb el passat medieval de Norwich.
Diversos personatges ens han mostrat com castigaven als criminals o com aplicaven remeis per les seves malalties durant l'época de la plaga al Regne Unit. Al mateix temps han pogut realitzar tallers on han mostrat la seva creativitat confeccionant unes polseres artesanals.
Els nois i noies han descobert les diferents armes i escuts característics d'aquells temps. La Julia ha pogut experimentar en directe el pes de les armadures i l'ús de les diferents proteccions com ara els cascs ja que ha estat l'alumna voluntària per escenificar el que representava ésser un soldat de l'época medieval.
La Teresa també ens ha regalat moments inoblidables així com altres alumnes del nostre grup.
A les 17h hem donat per acabat el primer dia de la segona setmana a Norwich.



Lali Baga i Teresa Rodrigo


LIVERPOOL


Aquest matí hem retornat a les classes puntualment. Ens hem trobat que alguns alumnes de la setmana passada havien marxat i d'altres s'incorporaven avui. De moment ens han mantingut a les mateixes classes (estem situats als nivells alts) i a algú li han proposat de canviar-se de grup a partir de demà per anar a un nivell superior. 

A la tarda hem anat al Williamson Tunnel Tour. John Williamson era un empresari excèntric, apassionat dels túnels. A principi del s. XIX va comprar tota una zona de Liverpool i es va dedicar a construir cases sota les que va construir diversos túnels. En aquest moment no es té clar quina era la finalitat; sembla ser que, simplement, per la seva passió al voltant d'aquest tema. La visita ha valgut la pena, sobretot, per la manera com ens han explicat els orígens del túnel. Un voluntari que s'ha autodefinit tant excèntric com John Williamson, ha estat l'encarregat d'explicar-nos-ho. 


Una petita part està oberta al public i és, justament, el que hem anat a visitar. 


Com que el grup era bastant nombrós format per nosaltres, un grup brasiler, un italia i d'altres free-students,
ens han dividit en petits grups al parc. Han proposat una dinàmica que ha afavorit la conversa en anglès entre els components dels grups. Alguns ho han aprofitat més, i d'altres menys, pero tots hi han posat ganes. 


Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada