dissabte, 25 de juliol del 2015

Dissabte 25 de juliol de 2015

NORWICH


A les 7.20h del matí, sota una pluja intensa, ens hem trobat per anar a Londres.
Mentre esperavem aixoplugats que estiguessim tot el grup ens anavem animant els uns als altres fent pronòstics positius sobre el temps que ens trobariem a Londres.
     
A mesura que anavem fent camí i ens apropavem a la ciutat el temps ha anat canviant considerablement i hem trepijat Londres amb un cel clar i assolellat.

Hem començat la ruta vorejant el riu pel costat del London Eye i el Big Ben. Tot seguit hem anat a veure Westminster Abbey i hem fet camí fins arribar a Buckingham Palace tot passant per Downing Street i Trafalgar Square.
La passejada fins arribar al Palau ha estat molt agradable.

Hem parat a dinar a St James's Park. Els nois i noies han apreciat i valorat la importància de la "vida" de parcs en aquesta ciutat.

Les ganes de continuar avançant han fet que reduïssim l'estona del dinar per seguir fent ruta.
El següent punt turístic on hem parat ha sigut Picadilly Circus. Des d'aquest lloc  els alumnes han pogut tenir una estona lliure per conèixer bé aquesta zona cèntrica de Londres.
A continuació hem seguit caminant pels carrers típics de la City, travessant Leicester Square fins arribar a Covent Garden, últim punt d'interés turístic pels nostres alumnes.
     
A les 17h hem anat a agafar l'autocar de tornada. Hem arribat a les 20h cansats de la jornada a Londres però molt satisfets.

Demà ja tornem cap a casa i no hi haurà actualització de blog.

Recordeu que seguint AQUEST ENLLAÇ PODREU VEURE LES FOTOS DEL DIA D'AVUI

Lali Bagá i Teresa Rodrigo


LIVERPOOL


Avui, tot i ser el darrer dia d'activitats, hem passat una bona jornada a Manchester. Aquesta és una ciutat a uns 60km de Liverpool i de prop de mig milió d'habitants. És la segona regió urbana anglesa en quant a població i per part dels nostres nois, probablement més coneguda per acollir dos dels equips de la Premier League: el Manchester United i el Manchester City.

De tota manera, com que és una ciutat que va tenir un paper important en la revolució industrial del país, nosaltres hem començat la nostra visita al Museu de la Ciència i la Indústria de Manchester. Molt interessant, tot i que no l'hem visitat sencer.

Després hem anat tot caminant cap al centre i, abans de dinar, hem fet una petita parada a l'Ajuntament: un edifici molt gran de l'època Victoriana i amb algunes estructures gòtiques. Aquí ens
hem fet una foto tot el grup que anàvem; veureu que avui és el primer dia que no ens hem fet una foto el nostre grup sol. Aprofito per agrair a la Irene i la Regina que, durant una estona, m'han demanat la càmera per fer fotos.

Després hem dinat en un parc situat al centre de la ciutat tot acompanyats per unes "magnífiques aus" que ens han distret una estona.

Havent dinat, hem anat al Museu Nacional del Futbol on, segons un dels nostres alumnes, és el "millor museu que mai ha visitat". Allà també han pogut donar uns tocs de pilota a l'exterior abans de poder gaudir d'una estona lliure de passeig a una shopping àrea del centre de Manchester.

Vaja! Que no hem parat en tot el dia... els nois han quedat ben esgotats i, a hores d'ara, ja són tots a casa.

Recordeu que per poder veure les fotos del dia d'avui, només CAL QUE SEGUIU AQUEST ENLLAÇ

Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada