dimecres, 22 de juliol del 2015

Dimecres 22 de juliol de 2015

NORWICH

Un altre dia hem començat les classes puntualment i hem quedat per fer el break time als jardins de la Catedral.
Avui hem escurçat l'hora de dinar perquè l'activitat de la tarda ha sigut la visita a Great Yarmouth. Per anar-hi, hem agafat el tren a dos quarts de dues i hem pogut gaudir d'un bonic paisatge al llarg del trajecte.
Great Yarmouth és una població costanera que combina l'ofici de la pesca amb l'interés turístic. Al llarg de la tarda hem passejat pels carrers típics del poble fins arribar a la platja. Llàstima que el temps no ha acompanyat massa per estar-se a la platja. 
Un cop transcorreguda la tarda, hem agafat el tren de tornada cap a Norwich arribant una mica més tard de l'hora habitual. Ha estat una visita molt agradable. 

Demà a la tarda tenim una activitat als afores de Norwich i arribarem tard a casa. L'actualització del blog es farà divendres al matí.

Recordeu que, si feu click A AQUEST ENLLAC, ACCEDIREU A TOTES LES FOTOGRAFIES D'AVUI

Lali Baga i Teresa Rodrigo


LIVERPOOL


Aquest matí s'ha llevat ben tapat, amb un plugim constant que feia pensar en el pitjor temps per poder passar el dia.
Després de les classes, i havent deixat de ploure, hem dinat, com és habitual, tot passejant pel carrer.

A la tarda hem anat al TATE Gallery Museum. Aquest museu, creat el 1988 en un magatzem de l'Albert Dock de Liverpool, va ser durant molts anys la galeria d'art modern i contemporani més gran del Regne Unit fora de Londres.

Hem pogut visitar dues de les plantes del museu i l'art requereix de paciència, per gaudir-lo i, a vegades, poder-lo entendre. Com ja sabeu, adolescència i paciència rimen... pero no es conjuguen junts, així que alguns han acabat molt ràpid de fer la seva visita.

Després hem anat a fer una volta junts abans de deixar-los una estona lliure.

Al vespre hem fet el talent show. Hem anat a un local a prop de LILA per tal de poder estar una mica més espaiosos. El grup de ball ha estat l'estrella de la nit. Un munt de mòbils feien gravació i, al final, els nois i noies han estat molt aplaudits! Sense cap mena de dubte ni favoritisme,... han estat els millors!!

Recordeu que, si feu click A AQUEST ENLLAÇ, ACCEDIREU A LES FOTOGRAFIES D'AQUESTA TARDA.

Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada