dijous, 16 de juliol del 2015

Dijous 16 de juliol de 2015

NORWICH


Avui ens hem despertat amb sol. En aquestes terres suposa una gran alegria després de no veure'l des de que vam marxar de Barcelona.

Com cada dia, ens hem trobat a les 9h per començar les classes i hem fet el break-time junts als jardins de la Catedral.

Després de dinar el nostre guia ens ha vingut a buscar a les 14h per realitzar la visita a la Catedral de Norwich. Aquesta magnífica Catedral Normanda es va fundar a l'any 1096 i l' edifici sencer d'est a oest es va acabar en 50 anys.
Per tal de conèixer i observar les diferents parts d'aquesta Seu, els alumnes s'han dividit en quatre grups amb l'objectiu de contestar i completar tot un seguit de preguntes sobre la Catedral.
Els nois i noies han anat cercant la informació necessària que se'ls demanava en un petit dossier.

Hem gaudit d' una bona estona al claustre i hem acabat l'activitat de la tarda fent una llarga caminada pel costat del riu.

Els dijous, les botigues allarguen el seu horari comercial.Per aquest motiu hem permès que els nostres
alumnes tornin a casa una mica més tard.


Lali Bagá i Teresa Rodrigo

LIVERPOOL


Avui els nois i noies de Liverpool, després de les classes del matí hem disposat de poc temps per dinar ja que a 1/4 de dues ens hem dirigit plegats cap als Liverpool Festival Gardens, un parc força allunyat del centre i hi hem anat amb autobús.
Un cop allà hem fet una petita caminada fins a un lloc una mica més obert per tenir més espai. Hem començat fent petits moviments de Tai Chi. Al principi alguns moviments articulars i, després, de mica en mica, la cosa ha anat agafant ritme.
Posteriorment ens hem separat en tres grups, tants com mestres "xaolin" hi havia. Cada un dels tres ensenyava diferents moviments.
Un cop acabat, hem refet el camí fins a LILA* per poder tornar cap a casa.
Ha estat una tarda diferent per conèixer un mètode curiós per trobar-se a si mateix.

Gràcies al Jordi Tomàs pel text i també a la Regina Trèmols, a la Irene Vivancos i al Marc Vidal per les fotografies! 


Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada