divendres, 24 de juliol del 2015

Divendres 24 de juliol de 2015

NORWICH

El temps d'aquest divendres ens ha desanimat una mica però hem començat la jornada carregats d'energia positiva per emprendre l'últim día de classe.
Les classes han acabat a les 12h per realitzar l'entrega dels certificats del curs. L'acte ha quedat deslluit per culpa de la pluja. Els professors han lliurat els certificats dintre de les aules enlloc de fer-ho als jardins de la Catedral on és habitual quan el temps ens acompanya.
A les 13.30 ens hem quedat al Forum per dur a terme la darrera activitat de l'estada a Norwich.
Sota una pluja intensa ens hem dirigit a la parada d'autobús per anar a Eaton Vale, un centre d'activitats a l'aire lliure.
Malgrat que la intensitat de la pluja ha anat incrementant per moments no ens ha fet abandonar les ganes de gaudir de l'experiència: piragüisme i escalada.
En arribar al parc els alumnes més agosarats han triat les embarcacions i els altres han optat per fer escalada en una sala coberta.
Els dos grups han gaudit d' allò més de les dues modalitats i el fet de mullar-se no els ha impedit en cap moment acabar la ruta pel riu. Han demostrat estar plenament adaptats al clima britànic.
Hem arribat al centre de la ciutat més tard de les 17h i hem donat per acabat aquest divendres passat per aigua.
Demà ens espera una llarga jornada a Londres.

Recordeu que seguint aquest ENLLAC PODREU ACCEDIR A TOTES LES FOTOS D'AVUI

Lali Baga i Teresa Rodrigo


LIVERPOOL

Al migdia, després de les classes i de dinar, han donat als nois i noies el seu diploma d'assistència a les classes. Els hem fet una foto a cadascú d'ells per recordar el moment!

A la tarda hem fet un taller de dansa que teniem programat, inicialment, per dimarts d'aquesta setmana.

Hem anat a la mateixa sala on vam fer el Talents' Show dimecres al vespre i alla, guiats per una monitora, hem fet una classe de dansa.

Ha costat de posar-s'hi, pero a poc a poc, tot i que sense posar-se massa endavant, han anat participant tots amb més o menys destresa. A mida que avancava la tarda, els nois i noies s'han anat cansant, potser per la calor, o potser per la quantitat de gent que hi havia fent el taller. Sigui com sigui, cal valorar-los l'esforc com veureu a les fotografies.

Com que avui és divendres hem tingut activitat de vespre, així que, els que viuen una mica allunyats del centre han sopat plegats abans d'agafar l'autocar cap a un parc.

El dia no ha acompanyat gens i ha estat tota la tarda plovent força així que, després de comprometre's a fer un joc "net i tranquil", hem anat al parc per poder jugar a futbol. Els nois i noies ho han passat força bé.

Demà ens espera l'excursió a Manchester i diumenge ja tornem. Veureu que les fotografies des de Liverpool són, només, fins l'activitat d'avui a la tarda. Les d'aquest vespre i les de demà les actualitzarem ja des de Barcelona.

Recordeu que seguint aquest ENLLAC PODREU ACCEDIR A TOTES LES FOTOS D'AVUI

Pere Corominas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada