dijous, 23 de juliol del 2015

Dijous 23 de juliol de 2015

NORWICH


Avui ens hem despertat amb el cel tapat però al llarg del matí s'ha anat aclarint i hem tingut estones de sol.


El ritme de les rutines ja està totalment consolidat, dirigir-nos a l'escola, trobar-nos a l' hora del descans i dinar; fins i tot sap greu que s'acabi...


A les 14h ens hem reunit al Forum per anar a la bolera i gaudir d'una divertida tarda de competició. Els alumnes s'han dividit en quatre equips demostrant les seves habilitats en aquest joc.

En acabar, a les 17h, han marxat cap a les seves respectives cases per sopar i preparar-se per la festa de la nit.

A les 19h ha començat la vetllada especial  anomenada Extravaganza. Aquest esdeveniment ha estat una fira de caràcter benèfic amb l'objectiu
de recaptar diners per a la recerca de les malalties infantils.

Els nostres alumnes han pogut passar aquesta nit especial participant en els diferents jocs organitzats a l'esplanada de la fira, balllant a la disco o parlant amb els companys de les diferents nacionalitats.


Lali Baga i Teresa Rodrigo


LIVERPOOL


Avui hem fet, potser, una de les activitats mes divertides d'aquests dies.


Hem anat cap a una petita sala de teatre on hem dut a terme un taller d'expressio artistica dut a terme per un actor professional.


A partir de jocs i diferents dinàmiques, els nois i noies han anat perdent les seves vergonyes inicials i han participat cada cop més activament del taller. Primer han comencat mes estàtics i tensos un al costat de l'altre, també força vergonyosos i, encara que hi hagués moviment, en acabar l'activitat tots retornaven al seu lloc original.


Després han canviat algunes persones de lloc, i, fins i tot, alguns han estat capacos de participar

individualment o per parelles davant de la resta. I la veritat és que ho han fet molt be! Potser jo no sóc massa objectiu!

Vist des de fora, han rigut forca i s'ho han passat molt bé... a veure si a vosaltres us sembla el mateix a les fotografies.

Ara toca descansar i, demà, darrer dia de classes... i alguna sorpresa!


Pere Corominas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada