diumenge, 6 de juliol del 2014

Sunday in Chester

El segon dia del cap de setmana l'hem dedicat a visitar la ciutat de Chester i ens ha acompanyat la Raquel que és la directora de ES-FE que és l'empresa amb qui des de l'escola hem confiat per l'organització de l'estada a Llandudno de la que els nostres nois i noies estan molt satisfets.

Chester és una ciutat medieval que es troba a una hora de Llandudno. A l'entrada de la ciutat hi ha el majestuós castell i la muralla per la que hem passejat.

Hem arribat al riu i ens ha sorprès unes regates d'embarcacions fetes pels mateixos navegants. Ens ha divertit veure com feien tots els esforços per arribar a la meta tot remant alguns amb dificultats. Tots anaven ben disfressats d'acord amb les seves embarcacions.

Hem continuat passejant i hem vist els jardins i restes romanes (mosaics, amfiteatre, banys,...) per finalment arribar a la Catedral de la ciutat. Abans de la visita hem dinat i hem fet una passejada pel carrer central del poble on es concentren molts comerços.

Després d'aquest passeig hem entrat a la Catedral i hi hem passat una bona estona. Ens ha impactat la seva mida i la quanitat de vitralls. També el cor central ens ha recordat a la Catedral de Barcelona.

Acabada la visita hem dedicat una estona a passejar i fer shopping pel centre de Chester per acabar al Grosvenor Park on per sorpresa nostra i per iniciativa pròpia dels nois, en Marc i en Roger han anat a trobar uns nois anglesos que estaven jugant a pilota i han organitzat un partit de futbol compartit amb ells. Cal dir que ha guanyat Lestonnac! Podeu veure'n algunes fotos i gaudir-ne!

Hem rematat el dia visitant les antigues mines i The Great Orme, una zona de muntanya amb unes vistes impressionants.

Això comença a acabar-se!!

Bona nit, i fins aviat!!

Lali i Pere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada