dissabte, 5 de juliol del 2014

A day in Liverpool

Avui hem començat un dia diferent. És dissabte i no hi ha hagut classes d'anglès, i el temps ens ha acompanyat des de bon matí. Les previsions són bones per demà.

Després d'esmorzar hem anat cap al punt de trobada amb l'autocar i hem emprès camí cap a Liverpool, ciutat característica anglesa per excel·lència.

El primer punt on hem parat és a la Catedral Anglicana de la ciutat. Una catedral gòtica espectacular. Allà ens hem trobat amb un exalumne de l'escola que està estudiant el doctorat a Liverpool i ens ha acompanyat durant tot el dia.

Després de la Catedral hem anat cap al centre històric de Liverpool. Com us podeu imaginar el primer que hem fet és anar al Cavern Club tot fent el recorregut emblemàtic del quartet de la ciutat: The Beatles.

Com que ja feia dies que els nois i noies ens ho demanaven hem aprofitat la proximitat amb la zona comercial i, després de dinar, hem dedicat una estona al tradicional shopping.

En acabar totes les compres hem seguit tot fent camí cap a l'Albert Dock (port de Liverpool) per visitar el Museu de la Ciutat.

Ja a mitja tarda, després del museu hem seguit passejant pel port i fent darreres compres abans d'agafar l'autocar de tornada.

Com que creiem que no estaven poc cansats i, sobretot, per tal d'aprofitar el màxim la nostra estada a Llandudno, havent sopat hem fet una bonica excursió cap al Happy Valley, lloc on hi ha unes pistes d'esquí artificial i unes vistes espectaculars sobre la ciutat.

Com sempre, us adjuntem les fotos que hem fet al llarg del dia i en destaquem, especialment, l'estona divertida que hem passat al vespre... mireu-les i ja ho veureu!

Bona nit!

Lali i Pere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada