dissabte, 19 de juliol del 2014

Visiting London

Avui, com és habitual quan realitzem sortides llargues, ens hem trobat a les 7:20 del matí a John Lewis per realitzar la nostra sortida estrella: La visita a London. El matí començava plujós!
En arribar a la ciutat, l'autocar ens ha deixat al costat del Tower Bridge
per començar la nostra ruta cap al Big ben and The Houses of Parliament. Tot seguit hem visitat Westminster Abbey i hem seguit el recorregut fins a Trafalgar Square tot passant per Downing Street.
Després hem aprofitat el bon temps per dinar a Saint James Park i des d'allí hem continuat la passejada fins a arribar a Buckingham Palace. Ja ens veureu a les fotos.
En arribar a Piccadilly Circus hem dedicat una bona estona a fer shopping i conèixer aquesta zona tan comercial i emblemàtica de la ciutat. A continuació ens hem dirigit cap a Covent Garden i hem pogut gaudir d'una altra estona lliure per rematar compres, passejar, o degustar un dels plats més allunyats de la gastromonia Britànica: la nostrada Paella!
En acabar, hem seguit passejant pels carrers de la city fins arribar a l'autocar i donar per finalitzada la visita.
Hem arribat a Norwich al voltant de les 19h30 i hem trobat les respectives families davant del punt de trobada per marxar a casa.
Ha estat un dia ben complet on el bon temps i les altes temperatures (contra pronòstic) ens han acompanyat en tot moment.

Lali i Pere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada