dimarts, 15 de juliol del 2014

Sports at Eaton park... and disco tonight!

Avui el dia ha començat gris, i fins i tot una mica plujós en algunes parts de la ciutat.

Pràcticament tots hem arribat puntualment al Forum, el nostre punt de trobada, des d'on hem anat cap a Eaton Park. És un parc força gran que hi ha als afores de Norwich.

D'entrada hem començat fent dos equips. Els nois ràpidament s'han posat a jugar a futbol i les noies han seguit a l'Angus, el nostre activity Leader per jugar a baseball. Tot i així han imposat el seu criteri de jugar a "pichi" i s'ho han passat la mar de bé.

Al final, però, el joc estrella ha estat el futbol.
Els nois s'han ajuntat amb un altre grup d'estudiants italians i han format la seva pròpia selecció. El partit, amb molta intensitat, ha acabat amb un Lestonnac 4 - Selecció Italiana 4.

Com cada dia, hem acabat fent-nos una foto de grup.

Amb el temps just arribant a classe :p
Hem disposat de poc temps per dinar ja que les classes marcaven el ritme del començament de la tarda. Alguns han arribat amb el temps just (ja ho veureu a les fotos).

Després de les classes ràpidament han marxat a casa seva per poder anar a la disco al vespre, espai on han interactuat amb els altres estudiants d'altres grups de The English Experience. Elles han ballat un munt; ells... s'ho han mirat força. Sigui com sigui... han sortit contents.
A la sortida, ben puntuals, han trobat a les seves famílies per portar-los cap a casa.

Demà anem a Blakeney a veure les foques... ja us ho explicarem!!

Bona nit

Lali i Pere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada