dilluns, 21 de juliol del 2014

A new day in Norwich

Ahir diumenge, vam aprofitar el dia per quedar pel centre de la ciutat. Alguns vam dedicar la jornada a fer compres i altres per practicar diferents esports al parc. Ens anàvem trobant mentre passejàvem i aprofitàvem per comentar les diferents propostes per triar el lloc on dinar.
Cap al migdia ens va sorprendre un xàfec que va durar fins a l'hora de tornar a casa.

Avui dilluns, ens hem trobat com és habitual, al nostre punt de trobada, sota un arbre gegant
que està al costat de l'escola ja que avui, i durant tota la setmana, tenim classes al matí i activitats per la tarda. Durant les classes del matí, hem tingut l'oportunitat de veure els nostres alumnes a les aules; uns presentant els resultats d'unes enquestes i els altres en una elaborada representació on es podia veure les diferències entre la cultura catalana i la britànica.

Després de dinar hem anat a visitar la Catedral de Norwich. Ha estat una visita elaborada per què a mesura que anàvem recorrent tots els punts de la Catedral havíem de contetar unes preguntes sobre el seu interior, personatges importants,... Durant la passejada, hem deixat la càmera per què alguns fessin fotos. Doneu-hi un cop d'ull!!

En acabar hem realitzat una agradable passejada pel costat del riu on hem pogut conèixer quin és el pont més antic de la ciutat i el pintoresc pub que es troba al costat del mateix.

Bona nit.

Lali i Pere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada